Philippe, Burnet, advocaat, Brussel, familierecht, internationaal, recht, vreemdelingenrecht, mensenrechten, huurgeschillen, verzekeringsrecht
Telefoonnummer: 
Faxnummer: 
+32 (0) 2 425 99 27
Talen: 
Frans, Engels, Nederlands (noties)
Financiële gegevens: 
  • Derdenrekening: BE49 6303 2043 1071
  • Ereloonrekening: BE20 6300 2294 0256
  • BTW-nummer: BE0884800742
  • Vennootschap: BV ovv BVBA Philippe Burnet

Philippe Burnet

"Een goed advocaat is een vertrouwenspartner. Iemand bij wie de cliënt zich comfortabel voelt. En die beschikbaar is als hij dringende vragen heeft."

Praktijkkennis en knowhow

Met meer dan 20 jaar ervaring als advocaat aan de balie van Brussel kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Ik hecht veel belang aan wederzijdse luisterbereidheid en open communicatie.

Vertrouwensrelatie

Vertrouwen is belangrijk voor een optimaal resultaat. Of u nu particulier bent of ondernemer. Een persoonlijke vraag hebt of een zakelijk conflict. Uw dossier juist analyseren, opvolgen en controleren zijn mijn prioriteiten.

Duidelijke afspraken

Voor ik aan uw zaak begin overleggen we over de juiste strategie en maken we duidelijke prijsafspraken.

Erkend bemiddelaar in familiezaken

Ik ben erkend bemiddelaar in familiezaken sinds februari 2017. Een bemiddelaar helpt de partijen om oplossingen te zoeken met oog voor hun belangen en noden.

Docent en auteur

Sinds 1997 doceer ik burgerlijk recht aan de Ecole Pratique des Hautes Etudes Commerciales (EPHEC) in Brussel. Ik geeft vormingssessies in familierecht en vreemdelingenrecht bij Droits Quotiens, een vzw die het recht op een begrijpelijke manier tot bij burgers brengt.

Rechtsdomeinen

Ik behandel dossiers in familierecht en internationaal privaatrecht. Verder ben ik specialist vreemdelingen- en mensenrechten. Tot slot behandelen ik en mijn team huurgeschillen en verkeers- en verzekeringszaken.