Contractenrecht advocatenkantoor BRIJS & BURNET Brussel

Wilt u een waterdicht contract? Als particulier, ondernemer of overheid. Of hebt u een probleem met de andere contractpartij? Of zijn de contractuele afspraken niet duidelijk? Laat u bijstaan door een advocaat die u adviseert met kennis van zaken.

Partijen kunnen over zowat alles contracteren. Verkoop, huur & verhuur, leningen, verzekeringen en arbeid bijvoorbeeld. Of over commerciële transacties. Vaak loopt het goed. Maar even vaak loopt het goed fout. Informeer u daarom tijdig zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De advocaten bij BRIJS & BURNET staan klaar om dit soort moeilijkheden op te lossen en samen met u uit te zoeken hoe het daarna beter kan:

  • Ik ben eigenaar van een opbrengstpand: de huurder betaalt al twee maanden de huur niet meer : ik wil een snelle oplossing!
  • Mijn nieuwe wagen vertoont gebreken. Ik wil schadevergoeding èn herstel.
  • Bij verkoop van mijn woning talmt de koper om de akte bij de notaris te verlijden. Kan ik de verkoop ontbinden en schadevergoeding eisen?
  • Welke voorzorgen neem ik wanneer ik de handelshuurovereenkomst wens over te dragen? Of als ik mijn handel wil overdragen?
  • Ik ben bouwheer en de aannemer respecteert het contract niet én er zijn gebreken in de uitvoering van de dakwerken: hoe los ik dit efficiënt op zodat ik toch op tijd in de nieuwe woning kan?